PERMANENT PREVENTION AV KORROSION

Protecting the future

Detta är STOPAQ

Permanent lösning för korrosionsskydd med 30 års track-record.

Förläng livslängden
X
3X så lång livslängd jämfört med tradiotionella färgsystem
Cirka
%
Minskning av koldioxid
Mer än
%
Avfalls reducering, ingen blästring krävs.
Minska dina koldioxid utsläpp
X
Minska dina utsläpp rejält, vi gör skillnad.

FAQ

Är STOPAQ miljövänligt?

STOPAQ är känt för att vara 100% miljövänligt, en egenskap som de är välkända för. Faktum är att du till och med kan tugga på STOPAQ wrappingband, även om smaken kanske inte är den mest ljuvliga.

Går STOPAQ att använda ovan mark?

Ja, Stopaq kan appliceras både ovan mark och under mark. Stopaq-produkterna är mångsidiga och kan användas för korrosionsskydd och tätning av ytor och rörledningar både inomhus och utomhus. Så oavsett om det gäller applikationer ovan mark, som till exempel skydd av metalldetaljer eller rörledningar i industriella eller byggnadsrelaterade projekt, kan Stopaq användas effektivt för att förhindra korrosion och ge en hållbar skyddslösning.

Stoppar STOPAQ pågående korrosion?

Ja, Stopaq-produkter har egenskaper som gör att de kan stoppa pågående korrosion på ytor och rörledningar. När Stopaq appliceras på en yta bildar det en elastisk och tät barriär som förhindrar fuktinträngning och skyddar mot korrosiva ämnen. Genom att stoppa fukt från att nå ytan eller röret kan Stopaq minska eller helt förhindra fortsatt korrosionsprocess.

Stopaq-produkter har även självläkande egenskaper, vilket innebär att om ytan utsätts för mekanisk skada, såsom repor eller skär, kan produkten själv reagera och återställa sin skyddande egenskap genom att fylla i och täta eventuella brister. Detta bidrar till att stoppa korrosionsprocessen och förlänga livslängden på den skyddade ytan eller rörledningen.

Behöver man rengöra området innan man applicerar STOPAQ?

Ja, det är viktigt att rengöra området noggrant innan man applicerar Stopaq för att uppnå bästa resultat. Rengöring av ytan är avgörande för att säkerställa att Stopaq-häftämnet fäster ordentligt och skapar en stark och hållbar skyddsbarriär.

Förberedelse av ytan innebär att avlägsna eventuell rost, olja, smuts, lösa partiklar eller andra föroreningar från ytan. Det kan kräva användning av lämpliga rengöringsmetoder och rengöringsmedel som är lämpliga för den specifika ytan eller applikationen. Beroende på applikationen kan det vara nödvändigt att använda exempelvis avfettningsmedel, slipning eller andra rengöringsmetoder för att få en ren och jämn yta.

Genom att rengöra området noggrant innan Stopaq-appliceringen skapas en ren och adekvat förberedd yta där Stopaq-produkterna kan fästa optimalt och ge bästa möjliga skydd mot korrosion.

Det är också viktigt att följa tillverkarens specifika instruktioner och rekommendationer för rengöring och förberedelse av ytan, eftersom olika typer av ytor och applikationer kan kräva olika rengöringsmetoder och tekniker.

Vad är STOPAQ wrappingband?

Stopaq Wrapping Band är en typ av självhäftande förband eller linda som används för att skydda och isolera rörledningar och andra strukturer från korrosion. Det består av ett elastiskt och flexibelt material som är impregnerat med Stopaq-häftämne.

stopaq-wrappingband-CZ

Produkter

Se våra kundcase

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakta oss genom formuläret, så återkommer vi så fort så möjligt.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett meddelande.